неделя, 4 декември 2016 г.

Красимир Каракачанов:Ако Ердоган отвори „вратата“, Европа ще има много сериозни проблеми

Чипът на политиците в Брюксел е сбъркан. Това са хора, които десетилетия наред налагаха мултикултурния модел в името на един глобализъм, посочи Каракачанов.

БГНЕС    
Ако се пропука границата и Ердоган отвори „вратата“, Европа ще има много сериозни проблеми. Европейският съюз трябва да има политика на отблъскване на реалната миграция, а не затваряне на едно око и опити за интеграция на тези хора. Това мнение изрази в предаването "Неделя 150" съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.Съобшава БНР.
Чипът на политиците в Брюксел е сбъркан. Това са хора, които десетилетия наред налагаха мултикултурния модел в името на един глобализъм, посочи Каракачанов. Според него именно затова в Западна Европа набират сила партии и движения като „Алтернатива за Германия“, партията на Марин Льо Пен във Франция и партията на Норберт Хофер в Австрия. Това не са фашистки партии, това е защитна реакция срещу политиката на Брюксел и  Вашингтон от последните 40 години, подчерта Каракачанов.

"УСПОКОИХМЕ ХАРМАНЛИ ОТ ЕКСЦЕСИИ"
Не сме омиротворили Харманли, успокоихме Харманли, където всеки момент може да се стигне до ексцесии, отбеляза още той.
Красимир Каракачанов очерта трите основни теми за Патриотичния фронт - политиката спрямо нелегалната миграция, пенсиите и монополите като основни теми, които ще бъдат поставени пред Реформаторския блок, ако той вземе третият мандат за съставяне на правителство. Позицията на реформаторите по тези въпроси ще определи евентуалната подкрепа на патриотите, стана ясно от думите на Каракачанов: 
Тези теми ще бъдат поставени пред реформаторите и ще разговаряме, решението предстои.

Източник:БНР

HABERBG

0 yorum:

Публикуване на коментар

Всеки може да коментира по статията.