четвъртък, 26 април 2018 г.

Корнелия Нинова: Необходим е национален план за влизане в еврозоната

Снимки:БСП
„Хубаво е, че се постига съгласие за целта, която си поставяме, да влезем в еврозоната. Необходим е национален план.“ Това каза председателят на НС на БСП Корнелия Нинова на форум „България в еврозоната, съобщиха от пресцентъра на БСП. "Икономическата логика срещу митовете.“

Тя заяви, че е нормално различните политически партии да имат различна представа за реформите, които трябва да бъдат направени, за да бъде постигната тази цел.
„Нормални са различията в идеите ни и платформите за управление. На равнището на днешния политически живот и дебат, на който всички сме свидетели, няма да можем да намерим онзи минимум съгласие за реформите, които трябва да направим“, заяви Нинова. 

„Народът решава, как да стане това, като дава мандат на някого да управлява, но при тази ниска избирателна активност, не се управлява от името на целия народ. Необходимо е да се търсят опозицията, непарламентарните партии, НПО и национална енергия, за да се обединим около единен план и да знаем, че ще има последователност в изпълнението му, който и да управлява“, категорична бе Корнелия Нинова.

0 yorum:

Публикуване на коментар

Всеки може да коментира по статията.