вторник, 2 януари 2018 г.

Изявлението на Орхан Исмаилов пред турските медии е най-четената новина на ХАБЕРБГ


Най-четените новини през 2017-та година в сайта на българската версия на ХАБЕРБГ са политическите събития .


Орхан Исмайлов:Целта ни е да имаме турски премиер в България(ВИДЕО)Изявлението на Орхан Исмаилов пред турските медии в качеството си като част от Обединение ДОСТ,на който твърдеше,че целта им е в България да  има премиер с турски корени,взе обширно място  в  класацията на най-четените новини. Публикуваната новина на ХАБЕРБГ се разпространи  бързо в електронните  и в печатните медии у нас. А видеото ни в Ютуб си има 8 хил.496 показвания. Новината гласи следното заглавие: ''Орхан Исмайлов:Целта ни е да имаме турски премиер в България(ВИДЕО)''. Новината бе прочетена  1021 пъти. 


Похвала  от турска община за  депутат от ДПСНа второ място в класацията се нарежда изборната обиколка  на бившия депутат от ДПС Мустафа Ахмед  в Истанбул.Тази новина  си има 927 кликвания.Новината със заглавието ''Похвала от турска община за депутат от ДПС''.

Интересът на рибата шаран в Шумен

Шаранът е най- търсен на пазара в ШуменНа трето място е  новината ''Шаранът е най- търсен на пазара в Шумен''-707 са прочели новината за Никулден.

Шабанали Ахмед пред турска медия:Европа вече се отдаличава от човешките права и демокрацияНа четвърто място идва отново изявлението на друго политическо лице пред турските медии.Това е Шабанали Ахмед,който остро критикува правата на българите пред държавната Анадолска агенция.''Шабанали Ахмед пред турска медия:Европа вече се отдаличава от човешките права и демокрация''-452.

ПАРТИЕН  ВЕСТНИК НА ДОСТ

Партия ДОСТ  стартира  сайт за новини,имат план и за вестникНа последно място се нарежда новината за старта на партийния вестник,излизащ в град Бурса(Турция)носещо името ''Мисьон''(на тур.Мисия).''Партия ДОСТ стартира сайт за новини,имат план и за вестник''-373.


ХАБЕРБГ
HABERBG-новините с два езика



ПАНОРАМА 2017 на  haberbg.net

0 yorum:

Публикуване на коментар

Всеки може да коментира по статията.