сряда, 30 май 2018 г.

Медведев: Напоследък отношенията между България и Русия се активизираха



Руският премиер Дмитрий Медведев отбеляза, че напоследък отношенията между България и Русия са се активизирали. 

Медведев каза това след срещата си с премиера Бойко Борисов. Медведев отбеляза, че наскоро в Русия бил приет и президентът Румен Радев.
"Сега имаме щастието  да приемем и Вас като правителствен ръководител. Вие имате голяма среща с президента, ще можете да обсъдите въпроси на двустранното икономическо сътрудничество и други въпроси. Сърдечно Ви приветстваме", каза Медведев, обръщайки се към Борисов. 
''ЩЕ ГОВОРИМ МНОГО ТЕМИ С ПУТИН''

От своя страна премиерът Бойко Борисов каза, че ще има възможност да се говори по много теми. Ще се радва да обсъди с президента Путин и икономическите отношения, и туризма, както и проектите, които са важни за страната:
"Ще се радвам да обсъдим и темата за икономическите отношения, туризма, и борбата срещу тероризма, и енергийните проекти в сферите, в които можем да си помагаме, и разбира се за всичко друго, което прецените. Действително сега светът е едно много тежко място. Аз лично много разчитам и на разговора с президента Путин и в скоро време нещата и в Сирия да се решат, защото ние и Европа сме  доста потърпевши от мигрантската вълна".

0 yorum:

Публикуване на коментар

Всеки може да коментира по статията.